Taller Gestió del Temps i Tècniques d'Estudi

Taller Gestió del Temps i Tècniques d'Estudi

IMG_9657jpg

Ahir, dia 11 de març, vam portar a terme l'última sessió del taller formatiu "Gestió del temps i Tècniques d'estudi". 

Durant el segon trimestre d'aquest curs 2023/2024 hem realitzat una sèrie de tallers als alumnes de secundària i batxillerat de l'Institut Torredembarra.

Aquests tallers s'han fet arran d'una necessitat detectada per l'AFA de l'institut, amb la finalitat de oferir eines de gestió del temps perquè les jornades d'estudi siguin més eficients i exposar diferents mètodes i tècniques d'estudi que poden aplicar tant en els estudis actual com en les seves futures formacions. 

Hem rebut un feeback molt bo dels alumnes els quals un 96.4% recomanaria el nostre taller a altres persones i ens han deixat comentaris com "gràcies a les tècniques que em vau ensenyar al taller, les he començat a aplicar i vaig estudiar un examen de filosofia amb el mètode d'estudi aprés i era per dir-vos que he tret un 8.75. Moltes gràcies pel taller!!" o "Les tècniques d'estudi m'han donat bones eines per poder aplicar-les a les meves hores d'estudi". 

El taller ha sigut impartit per personal de El Racó D-Studi i organitzat per l'AFA de l'Institut Torredembarra i FAPAES.